RKC Waalwijk ontvangt Fortuna Sittard

Foto: Alexander de Peffer

WAALWIJK – Vanavond staat om 18.45 uur de wedstrijd RKC Waalwijk – Fortuna Sittard op het programma in het Mandemakers Stadion. Na een aantal wisselende resultaten voor beide teams zullen beide ploegen gebrand zijn om er met de winst vandoor te gaan.

RKC Waalwijk

In de vorige wedstrijd tegen Feyenoord, in De Kuip, probeerden de Geelblauwen punten mee naar Waalwijk te nemen. Het team van Henk Fraser stond sterk en liet Feyenoord er niet gemakkelijk doorheen komen. Na een veelbesproken rode kaart voor RKC Waalwijk werd de kans om eventueel punten mee naar huis te nemen steeds lastiger. RKC Waalwijk bleef vechten tot de laatste minuten en kreeg uiteindelijk in de 84e minuut de 1-0 tegen, wat uiteindelijk ook de eindstand bepaalde. Hoewel de Geelblauwen geen punten hebben behaald, toonde RKC Waalwijk een sterk team te zijn. Hiermee leeft het met vertrouwen toe naar vanavond, om de punten in eigen huis te houden tegen Fortuna Sittard.

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft een wisselvallige periode achter de rug. In de laatste vier eredivisieduels heeft de club uit Sittard vier punten weten te behalen en werd het in de kwartfinale van de KNVB beker uitgeschakeld door FC Groningen. Het team van Danny Buijs zal daarom net als RKC Waalwijk gemotiveerd zijn om zaterdag 24 februari een positief resultaat te behalen.

Arbitrage

De leiding van deze wedstrijd is in handen van J. Kooij, met P.J. Inia en H.D. Flikkert als zijn assistenten. Vierde official is T. Hardeman en de VAR is D.D. Makkelie die wordt bijgestaan door AVAR S.N.V. Nanninga.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen