David Min maakt overstap naar FC Utrecht

Foto: Alexander de Peffer RKC Waalwijk

WAALWIJK – David Min maakt de overstap naar FC Utrecht. RKC Waalwijk heeft aangekondigd dat de 24-jarige aanvaller, die nog twee jaar onder contract stond, vertrekt naar FC Utrecht. Min kwam in 2018 als 19-jarige amateur binnen bij Jong RKC Waalwijk en heeft sindsdien een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. In totaal speelde hij 47 officiële wedstrijden voor RKC Waalwijk, waarvan 29 in het afgelopen seizoen, en scoorde hij 13 keer.

Over zijn vertrek zei David Min: “Ik ben enorm dankbaar voor de kansen die ik bij RKC Waalwijk heb gekregen. De club heeft mij vanaf jonge leeftijd altijd gesteund en geholpen in mijn ontwikkeling, zowel op het veld als daarbuiten. Ik kijk met veel plezier en warmte terug op mijn tijd in Waalwijk en heb zin in de nieuwe stap in mijn voetbalcarrière.”

Algemeen directeur Frank van Mosselveld voegde hieraan toe: “Wij zijn David dankbaar voor zijn toewijding en inzet in de afgelopen jaren. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan ons team en we zijn trots op de ontwikkeling die hij bij RKC Waalwijk heeft doorgemaakt. We wensen David alle succes bij FC Utrecht.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen