Twee clubiconen van Blauw-Wit’81 in het zonnetje gezet!

Johan van Dorst in het zonnetje gezet
Johan van Dorst in het zonnetje gezet
Foto: Blauw-Wit'81

DE MOER – Zondagochtend 12 mei 2024, om 9.30 uur werd de laatste wedstrijd van heren 5 gespeeld voor dit seizoen. Een heerlijke zonnige dag waar van de leider van Heren 5, Eric Kuijpers en scheidsrechter Johan van Dorst, afscheid genomen werd. Beide heren starten niets vermoedend hun werk voor het team.

Johan van Dorst werd aan het einde van de wedstrijd op het veld verrast door Peter Jansen, die hem een rode kaart gaf als einde fluiten bij deze wedstrijd. Als dank een bos bloemen van Heren 5 en een bierpakketje van de Technische Commissie voor meer dan 25 jaar scheidsrechter bij onze club. Ook al stopt Johan met het scheidsrechteren van vele wedstrijden, als Heren 5 hem nodig heeft, komt natuurlijk nog even een leuke wedstrijd fluiten.

Eric Kuijpers is 7 jaar leider geweest van heren 5, daarvoor was hij vele jaren voetballer bij hetzelfde team. Ook Eric werd op het terras na de wedstrijd, verrast door het team met een bos bloemen en vele kadootjes van het team om zijn nieuw verworven vrije tijd door te brengen, sporten, muziek maken en biljarten. Ondanks die bezigheden, komt hij toch nog regelmatig kijken naar zijn heren 5!

Beide heren zijn terecht goed in het zonnetje gezet!

Eric en Johan bedankt!
Bestuur en Technische Commissie
VV Blauw-Wit’91

Eric Kuijpers in het zonnetje gezet,
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen