WSV Hart van Brabant organiseert zondag 14 januari 3e wandeltocht winterwandelingen seizoen 2023 –2024

Foto: WSV Hart van Brabant

Voor de 62e keer organiseert de Tilburgse wandelsportvereniging deze serie wandeltochten. De start vindt plaats bij café Boerke Mutsaers aan de Vijverlaan 2 in Tilburg, waar deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5, 15, 25 of 35 kilometer. De starttijd voor de 35 km is gezamenlijk om 9.00 uur. De overige afstanden kunnen tussen 9.00 en 11.00 uur starten, en alle deelnemers moeten zich voor 17.00 uur hebben afgemeld.

Voor deelnemers die vooraf inschrijven, is er een speciaal vaantje ontworpen als herinnering aan deze serie wandeltochten. De volgende tochten in 2024 zijn gepland op 4 februari en 3 maart. De afstanden variëren per tocht en gaan telkens in een andere richting van de omgeving van Tilburg, vaak door bosrijke gebieden.

Vanwege wateroverlast zijn de routes op 14 januari op verschillende plaatsen aangepast, maar desondanks zijn er mooie bosrijke routes uitgezet. De wandeltocht leidt naar Tilburg West (Wandelbos, Stadsbos 013), De Moer (Landgoed Lobelia), Kaatsheuvel (Efteling), en via Loon op Zand (Huis ter Heide) weer terug naar Tilburg. Op de routes van 35 km zijn er 3 wagenrusten en een café rust. De 25 km route heeft 2 rustpunten, en de 15 km route heeft 1 rustpunt.

Ook bij minder goed weer zijn alle afstanden uitgezet op goed begaanbare paden. Met stevige schoenen, eventueel een regenjas, en warme muts en handschoenen moeten de afstanden geen probleem opleveren.

Het inschrijfgeld bedraagt 6,00 euro voor de 35 km zonder herinnering en 4,00 euro voor de overige afstanden zonder herinnering. Leden van wandelsportbonden krijgen 1,00 euro korting. Inschrijven met herinnering kost per afstand 1,00 euro extra.

Als nieuwjaarsattentie ontvangen deelnemers namens Lopers Company Tilburg een cadeaubon van 13 euro. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Ad Leermakers via 0416 362858 of per e-mail naar [email protected]. Meer details zijn ook te vinden op de website www.wsv-hartvanbrabant.nl.

Voorinschrijving is mogelijk, en pinbetaling is beschikbaar bij de start. Zien we je ook op 14 januari bij WSV Hart van Brabant?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen