Status Quo Forever in Crossroads op zaterdag 13 januari

08 jan , 8:39 Nieuws
status quo forever 20210801 josanne vd heijden 2 scaled 1
KAATSHEUVEL - Laten we het nieuwe jaar beginnen met een geweldige muzikale wens voor iedereen. En wat is een betere muzikale start van 2024 dan met een eerbetoon aan de band Status Quo!
Status Quo, ook wel bekend als The Quo of gewoon Quo, is een Engelse rockband die wordt gekenmerkt door een sterke boogie- en boogiewoogie-stijl. Met meer dan 60 hits in het Verenigd Koninkrijk, heeft de band wereldwijd grote successen behaald. Status Quo Forever (SQF), opgericht in 2017, bestaat uit ervaren muzikanten die de belofte waarmaken om de energie, het plezier en de perfectie van de nummers van Status Quo te brengen.
SQF heeft al op talloze (festival)podia bewezen dat ze de hoogtijdagen van Status Quo, vooral de Frantic Four-periode van eind jaren zestig tot begin jaren tachtig, kunnen doen herleven. Ze richten zich op een breed publiek en geven de voorkeur aan de energie en ruwheid van live-optredens boven gepolijste studio-opnamen.
Bij het optreden van Status Quo Forever kun je een gedenkwaardige show verwachten met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekend staat. Verwacht alle grote hits, evenals minder bekende pareltjes zoals Mystery Song, Big Fat Mama, Softer Ride en Rolling Home.
Dus trek je dansschoenen aan en kom naar Crossroads aan de Dreefseweg 80 in Kaatsheuvel. De zaal gaat op zaterdag 13 januari open om 20.00 uur en kaartjes zijn verkrijgbaar via www.qtickets.nl en bij de muziekwinkel Strings & Things.