Lopers Company Cross 2023 Triathlon Vereniging De Langstraat groot succes

Foto: Maarten Bikker

KAATSHEUVEL – De Lopers Company Cross georganiseerd door de Triathlon Vereniging De Langstraat is voor de 34e keer gehouden op de schilderachtige locatie van De Roestelberg in Kaatsheuvel en heeft opnieuw bewezen waarom het bekend staat als de zwaarste cross in het Regio 013 Circuit. Dit jaar werd de wedstrijd gekenmerkt door een buitengewoon sterk deelnemersveld, een record aantal kinderen aan de start.

Het terrein van De Roestelberg bood de perfecte uitdaging voor deelnemers van alle niveaus. De natuurlijke hindernissen en het glooiende terrein testten niet alleen het uithoudingsvermogen van de atleten, maar ook hun vaardigheden in technisch hardlopen.

Marjon van Oudenaarden als overall winnares bij de dames uit de strijd. Een ware triomf van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Haar tijd van 28,38 op een parcours van 6,8km toonde niet alleen haar snelheid, maar ook haar vermogen om de zware uitdagingen van het parcours te overwinnen.
Bij de heren was Juan Zijderlaan de onbetwiste de winnnaar, met een verbluffende tijd op een parcours van 9,1km van 31 minuten en 34 seconden. Zijn prestatie weerspiegelde niet alleen zijn fysieke kracht, maar ook zijn strategisch inzicht op het uitdagende terrein rondom De Roestelberg.
Er stonden ook veel jonge talenten aan de start, alle uitslagen zijn terug te lezen op TLV de Langstraat — 34e Lopers Company Cross. Zondag 12 november 2023. Hier kun je ook alle foto’s terugkijken.

Triathlon Vereniging De Langstraat mag trots zijn op het succes van deze editie. De pepernoten bij de finish zijn inmiddels een vertrouwde traditie en is een echte beloning voor de deelnemers. Kortom de groeiende populariteit van de Lopers Company Cross benadrukt de sterke band tussen de triathlonvereniging en de lopers community in Regio 013. Ook de nieuwe samenwerking met de sponsor De Lopers Company is voor alle partijen als zeer succesvol ervaren.
Met de Roestelberg als getuige van deze knappe prestaties, kijkt iedereen reikhalzend uit naar de 35e editie van de Lopers Company Cross, waar nieuwe uitdagingen wachten en waar de cross-spirit opnieuw hoogtij zal vieren.

Met dank aan alle sponsoren; De Lopers Company Tilburg, Rabbit Bikestore Elshout, JB Design Sprang-Capelle, Tanis Oosterhout, van der Heijden tweewielers Waspik, Maresia autorecycling Kaatsheuvel, Expert Drunen, Hans van Mierlo autoschade Waalwijk, Pols motoren Waalwijk en Moonen attractieverhuur Waalwijk.

Foto: Maarten Bikker

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen