Open trainingsmiddag / vriendjes- en vriendinnetjes dag bij Blauw-Wit ‘81

Foto: Blauw-Wit '81

DE MOER – Hey jongens en meisjes in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar! Ben jij sportief en vind je voetballen leuk? Kom dan gezellig naar onze open trainingsmiddag / vriendjes- en vriendinnetjes dag op zondag 2 april 2023! Het wordt een super leuke voetbalmiddag vol gave voetbalspellen én leuke verrassingen! Iedereen is welkom, je hoeft dus geen lid te zijn van Blauw-Wit ’81 om mee te kunnen doen. Deelname is gratis!

Vanaf 13:15 uur ben je van harte welkom op ons sportpark in De Moer voor een kei leuke voetbalmiddag, samen met onze jongste jeugdteams! De trainers en spelers van onze eigen senioren hebben een super leuk programma bedacht, dus zorg dat je erbij bent! Het programma is uiterlijk om 14:30 uur afgelopen.

Wie neem jij mee?

Vind jij het leuk om ook je vriendje, vriendinnetje, klasgenootje of buurtgenootje te laten zien hoe leuk het is om te voetballen? Neem hem/haar dan gezellig mee! Laat hem/haar zich ook even aanmelden, zodat we weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten.

Aanmelden

Wil je meedoen aan deze kei gave activiteit: Schrijf je dan nu in via bijgaande link: https://forms.office.com/e/3Bh92X1A4V Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk donderdag 30 maart. Onze tip: “Niet twijfelen, gewoon gezellig meedoen!”

Informatie

Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Bart van Laarhoven van de organisatie via email: [email protected] of telefonisch via: 06-12809773.

Wij hopen natuurlijk dat jullie er allemaal zijn op 2 april! We gaan er een super leuke middag van maken!

Sportieve groet,
v.v. Blauw-Wit ‘81
Organisatie open trainingsmiddag / vriendjes- en vriendinnetjes dag
Bart van Laarhoven en Jolanda Rijken

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen