RKC Waalwijk is op zoek naar een nieuwe eSporter voor het seizoen 2022-2023

Foto: RKC Waalwijk

WAALWIJK – Word jij de nieuwe eSporter van RKC Waalwijk? RKC eSports en MSI Gaming, de nieuwe hoofdsponsor van RKC eSports, gaan samen op zoek naar een nieuwe eSporter voor het eDivisie seizoen 2022 – 2023. Op zondag 25 september wordt live in het Mandemakers Stadion gestreden voor een plek in het eSports team van RKC Waalwijk.

Kwalificeren doe je door mee te doen aan één van de activaties of door deelname aan de online qualifiers. Op één van de activaties kun je je plaatsen voor het mini-toernooi op 25 september in de ochtend waarmee je bij winst je direct plaatst voor de grote finale later die dag. Tijdens de online qualifiers kun je je direct plaatsen. Voor alle info en spelregels kijk dan even op de website of socials van RKC Waalwijk/eSports of klik op deze link https://www.rkcwaalwijk.nl/esports.

En vind je het gewoon leuk om een professioneel gaming event bij te wonen in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk, ook dan ben je op 25 september van harte welkom. Naast de zoektocht naar een 3e eSporter is er ook meer te doen in en rondom het stadion.

De belangrijke data nog even op een rij

Activaties – Beat The Pro:

  • RKDVC: 9 september
  • Plus Stephan van Engelen: 10 september
  • Tavenu: 15 september
  • RWB: 17 september

Online Qualifier: 14 september 19:00

Zien we jou daar?

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen