Doe mee met Voetbalfun bij het Moers Pinksterweekend!

Foto:

DE MOER – Hey jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar! Hebben jullie zin in een kei leuke en gezellige voetbalmiddag? Kom dan op zondagmiddag 5 juni naar het Moers Pinksterweekend! 

We hebben een super tof programma voor jullie dat bestaat uit diverse techniektrainingen, kei gave voetbalattracties en er wordt gestreden om de felbegeerde penaltybokaal. De middag wordt geheel verzorgd met drinken, tussendoortjes en fruit. Alle deelnemers ontvangen een super gaaf voetbalshirt, er zijn kei leuke prijzen te winnen en na afloop krijgt iedereen een leuk aandenken!

Het programma begint om 13.30 uur, zal rond 17.00 uur klaar zijn en is inclusief drinken, tussendoortjes en een uniek voetbalshirt!

Deelname is gratis en iedereen mag meedoen; je hoeft dus geen lid te zijn van Blauw-Wit. Neem dus gezellig broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee! Iedereen is welkom!

Inschrijven

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud en wil je meedoen aan dit kei gave evenement? Schrijf je dan nu in via: moerspinksterweekend.nl/voetbalfun. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 21 mei. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, dus wacht niet te lang want vol=vol! Onze tip: “Nieuw twijfelen, gewoon meedoen”

Informatie

Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de organisatie via [email protected]

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen