Laatste trainingen KGV weer gehouden in de Werft

Foto: KGV Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Afgelopen zaterdag werd in de Werft het seizoen voor KGV afgesloten. Tot grote vreugde van de jongens en meisjes kon er eindelijk weer binnen gesport worden.

Door de uitbraak van het Cornavirus werd de club gedwongen om alle binnenactiviteiten in maart per direct te staken. Om toch iedereen zoveel mogelijk te kunnen trainen en daarmee fit te houden had de vereniging snel een plan bedacht met de gemeente om buiten les te kunnen geven. Voorzitter Wilbert Beerens prees dan ook bij de afsluiting de creativiteit en flexibiliteit van iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het doorgaan van de lessen. Het was niet altijd even gemakkelijk, met name door het wisselvallige weer en de eisen die er gesteld werden door het RIVM.

Inmiddels zijn alle turnsters gestart met de voorbereidingen voor het volgend seizoen: Nieuwe vloeroefeningen met bijbehorende muziekjes worden nu al ingestudeerd. Het wordt volgens de voorzitter na de zomervakantie een fantastisch mooi seizoen met volop activiteiten. Nu nog hopen dat er geen nieuwe Corona-uitbraken ontstaan.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden