Burgemeester Hanne van Aart bezoekt streekderby R.K.V.V. Berkdijk – Blauw-Wit’81

Burgemeester Hanne van Aart en wethouder Kees Grootswagers bezochten zondag 9 december de derby R.K.V.V. Berkdijk – Blauw-Wit’81.

Omdat de burgemeester bij beide clubs nog niet op bezoek was geweest, vond het bestuur van Berkdijk dit een geschikt moment om haar eens uit te nodigen. Ook waren de sponsoren van R.K.V.V. Berkdijk deze middag uitgenodigd.

Om 14.30 werd de wedstrijd gestart door een aftrap van de burgemeester. Na 20 minuten stond Blauw-Wit’81 al voor met 0-3. De mannen van Berkdijk leken in het begin overdonderd door de energie van Blauw-Wit’81. Ze moesten zich herpakken. Net voor de rust werd de wedstrijd even stilgelegd door de scheidsrechter vanwege een kleine ‘oproer’ vanuit de dug-out van Berkdijk. Na terugkomst scoorde Berkdijk de 1-3 waarna het rust was en de spelers de kleedkamers mochten opzoeken.

Na de rust had iedereen zich herpakt en werd er aan beide zijden nog 1 doelpunt gescoord. De redelijk sportieve wedstrijd eindigde in een 2-4 stand. Na de wedstrijd kwam iedereen nog gezellig samen in de kantine.

Deze derby is altijd een feest. En het bestuur had naast een dj samen met sponsors D’n Bolle Evenementen en van Gestel Montage nog een verrassingsoptreden van Thom Craane geregeld.