Pizzaliefhebbers opgelet: gratis pizza’s bij Domino’s

Foto: Domino's Pizza

KAATSHEUVEL – Goed nieuws voor alle pizzaliefhebbers: tot en met woensdag 15 juni ontvang je een gratis pizza bij je bestelling! Tijdens deze actieperiode geldt de actie 1+1 pizza gratis bij afhalen. Liever laten bezorgen? Dan geldt de actie 2+1 pizza gratis. Deze actie is onder andere geldig in de vestigingen Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel.

Goed nieuws voor alle pizzaliefhebbers: tot en met woensdag 15 juni ontvang je een gratis pizza bij je bestelling! Tijdens deze actieperiode geldt de actie 1+1 pizza gratis bij afhalen. Liever laten bezorgen? Dan geldt de actie 2+1 pizza gratis. Deze actie is onder andere geldig in de vestigingen Kaatsheuvel, Drunen en Waalwijk.

De pizzaketen stunt vaak met pizza’s. Zo ook deze week. Bestel je een pizza om deze zelf af te halen in de winkel? Dan krijg je de tweede pizza gratis. Bij bezorgbestellingen krijg je tijdens deze actieweek de derde pizza gratis.

Domino’s Kaatsheuvel is op maandag en dinsdag geopend van 16:00 – 22:00 uur. Op woensdag t/m zondag haal je je pizza al af vanaf 11:30 uur!

Pizza voor lunch

Op de dagen dat Domino’s om 11:30 uur opent geldt er een speciale lunch deal. Je haalt je pizza tot 16:00 uur af voor maar €5 per stuk. Drankje erbij? Dat kost dan maar €1 extra. Gebruik hiervoor de code 81646 via www.dominos.nl.

Ook voor bezorgen krijg je tot 16:00 uur een fikse korting. Je scoort dan een medium pizza naar keuze én een drankje voor €7.95. Om gebruik te maken van deze bezorgdeal vul je de code 51008 in via www.dominos.nl.

Up to date blijven van de openingstijden en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen