Boekenmarkt in Loon op Zand op 23 april

Foto: Pixabay

In Loon op Zand is al jaren De Boekenbank actief. Deze stichting die uitsluitend met vrijwilligers werkt zamelt gelezen boeken in en verkoopt die voor een klein prijsje. De boeken die wij verkopen zijn nog mooi en de moeite waard.

In de afgelopen coronatijd is ook bij De Boekenbank de verkoop mager geweest, terwijl het aanbieden van boeken gestaag doorging. Iedereen was immers aan het opruimen! Daarom nu een grote boekenmarkt met verkoop uit onze eigen voorraad. U vindt alle genres: lectuur, literatuur, thrillers, kinderboeken, streekromans, waargebeurde verhalen en verder informatieve boeken over uiteenlopende onderwerpen.

Met uw koop komt u in het bezit van een mooi boek, maar bovendien steunt u er lokale goede doelen mee. Alles wat wij met de verkoop verdienen gaat daarheen. Juist in de huidige moeilijke tijd zijn de kleine steuntjes die wij kunnen bieden aan mensen die het financieel moeilijk hebben, heel welkom. Dit doen wij via ons contact met de wijkteams, gemeente, pastorale zorg; zij weten ons te vinden wanneer zij een situatie kennen die zo’n steuntje kan gebruiken.

Daarom, kom naar onze boekenmarkt op 23 april. Bij mooi weer staan we buiten voor de Wetering, mocht het minder lekker weer zijn, dan zijn we in de Wetering te vinden. Wij zijn er van 10-16.00u.

KOM, KOOP, U WEET NU WAAROM EN WAARVOOR!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen