Paddestoelen in Kaatsheuvel

Foto: Muscaria

We weten allemaal de paddestoelen in ons pretpark te vinden, maar sinds januari 2019 is er ook een paddestoel in het centrum te ontdekken. In de Peperstraat opent namelijk een spiritueel centrum waar je o.a. workshops, massages en yoga kunt gaan volgen.

Het centrum gaat de naam Muscaria dragen, wat de Latijnse benaming is voor de rode paddestoel met witte stippen. De associatie met sprookjes is een extraatje vind Mariëlle Schenk, de eigenaresse van het spiritueel centrum en De Zweverige Winkel. Zo wordt de Muscaria in vele culturen gezien als een symbool voor transformatie, hergeboorte en geluk en dat is precies waar het centrum voor mag gaan staan.

Muscaria is een plek waar samenwerken belangrijk wordt gevonden. Samen bereik je meer en is de nieuwe vorm van ondernemen zegt Mariëlle. Dat is ook de reden waarom ze een samenwerking is aangegaan met oa Rina Beljaars van RinaRaakt, Melissa van der Marel-Lentink van RiverYoga en Marie-José Sanders van LOS massage. Allen hebben zij hun expertises die ze uitvoeren bij Muscaria.

Wil je graag weten of Muscaria ook iets voor jou te bieden heeft of zou je ook graag een samenwerking willen aangaan? Neem dan een kijkje op de website www.muscaria.dezweverigewinkel.nl

Je bent ook welkom bij de opening op woensdag 9 januari om 18.30-21.00!

Adres: Peperstraat 14 Kaatsheuvel (ingang is net om de hoek in de Lievenshoek).