Maak van geldzaken geen geldzorgen

Foto: PIxabay

Als alles goed gaat, komt er genoeg geld binnen om uw rekeningen te betalen. Soms zit het tegen. Bijvoorbeeld door een verandering in uw persoonlijke leven. Zoals een echtscheiding of ontslag. En als het misgaat, kan het zomaar gebeuren dat er geldzorgen ontstaan.

Gratis hulp bij geldzaken

Wanneer er iets in uw (financiële) situatie verandert, is het handig om uw geldzaken weer even op een rij te zetten. Dat geeft rust, want zo weet u altijd hoe u ervoor staat. Misschien zijn enkele tips voor u al genoeg. Neem hiervoor eens een kijkje op Wijzer in Geldzaken  en op de website van het Nibud. Of doe mee met de gratis cursus “Omgaan met geld”.

Een kennismakingsgesprek met een medewerker kan ook. Samen met u bekijken we uw situatie. Ontvangt u alles waar u recht op heeft? Zijn uw inkomsten en uitgaven in evenwicht of kunt u nog verder bezuinigen en zo ja, hoe dan? Op die manier krijgt u weer overzicht over uw inkomsten en uitgaven en meer grip op uw geld.

U bent altijd welkom voor gratis advies

Kom hiervoor langs bij de wijkteams. De openingstijden staan op deze pagina. Iedere dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur is ook het geldloket geopend in Wijkpunt Pannenhoef in Kaatsheuvel of Wijkpunt de Doelen in Loon op Zand.

Bellen of mailen mag ook. Het geldloket is dagelijks tijdens kantooruren bereikbaar op 06 – 1172 4881 en op 06 – 2564 2645. Of stuur een e-mail naar [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen