112

Gezocht: Verdachten explosie Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Op 9 mei 2024 wordt bij een woning aan de Nieuwevaert in Kaatsheuvel een explosie te horen. De politie is op zoek naar twee verdachten voor het stichten van de brand bij de woning.

Eerst wordt op 9 mei 2024 iets voor middernacht de ruit van het huis aan de Nieuwevaert in Kaatsheuvel ingegooid met een groot voorwerp, waarschijnlijk een stoeptegel. Daarna is er op camerabeelden te zien hoe één van de mannen een fles met een lont vast heeft. Hij steekt deze aan waarna er een vlam ontstaat. Hij loopt met de brandende fles naar de woning. Daarna is te zien hoe hij wegrent zonder die fles. De woning vat vlam.

Herken jij deze mannen? Aan hun kleding of aan hun loopje misschien? Heb jij tips die kunnen helpen deze mannen te herkennen? Geef het door via de opsporingstiplijn op 0800 – 6070. Zonder je naam te zeggen iets doorgeven kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000. Vermeld bij het melden dan wel even zaaknummer 2024116173.

Tips doorgeven via politie.nl?

Dit kan via deze pagina: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2024/mei/08-explosief—nieuwevaert—kaatsheuvel.html

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen