112

Steekincident Prof. Veltmanweg Waalwijk, drie personen gewond (update)

WAALWIJK – Een ruzie op de parkeerplaats bij een migrantencomplex is fors uit de hand gelopen, zeven verdachten waarvan drie gewond.

Op zondag 31 maart 2024 om 5.55 komt de eerste melding binnen bij het Operationeel Centrum. Bij een wooncomplex aan de Prof. Veltmanweg, waar hoofdzakelijk arbeidsmigranten gehuisvest zijn, is een steekincident geweest en het loopt daar uit de hand.

Flinke inzet politie

De meldingen die binnenkomen zijn zodanig dat er meerder politie-eenheden naar het complex gestuurd worden waaronder een hondengeleider met zijn hond. Ter plaatste treffen de agenten enkele gewonden aan. In een van de kamers wordt een vrouw aangehouden die enkele messen in haar nabijheid heeft. Het juiste verhaal komt niet boven maar het zou mogelijk gaan om ruzie tussen een prostitué, haar begeleider, klanten en andere bewoners van het complex.

Uiteindelijk worden er zeven mensen aangehouden uit Roemenië, vier mannen en drie vrouwen. Van die zeven zijn er drie gewond en moeten naar het ziekenhuis. Uiteindelijk moet er één gewonde met een steekwond in het ziekenhuis blijven. De andere zes verdachten worden aan het bureau ingesloten zodat de recherche de zaak kan gaan onderzoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen