112

88-jarige vrouw slachtoffer na babbeltruc

Foto: Politie Waalwijk

WAALWIJK – Op donderdag 8 juni werd een 88-jarige vrouw slachtoffer van een babbeltruc. Twee mannen met gele werkhesjes stonden omstreeks 12.00 uur aan de deur op de Louis Paul Boonhof. Zij vertelden dat ze kwamen voor de waterleiding. Op deze manier kwamen de twee de woning binnen. Na de vrouw aan de praat te hebben gehouden, bleek later dat er onder andere sieraden uit de woning waren weggenomen. Diefstal dus.

De politie zoekt getuigen! Hebt u op donderdag 8 juni verdachte personen (met gele werkhesjes) gezien of een verdacht voertuig waargenomen in of rondom de Louis Paul Boonhof? Laat het dan de politie weten. Bel 0900-8844. Hebt u beelden met daarop de daders? Laat het ook dan de politie weten. Ze doen er alles aan om deze mannen op te sporen. Kenmerk 2023142994.

Bel de politie!

Krijgt u iemand aan de lijn of aan de deur met zo’n verzoek? Hang dan meteen op of doe direct de deur dicht en bel de politie via 112. Bent u onlangs slachtoffer geworden van deze babbeltruc? Dan kunt u ook contact met de politie opnemen. Waarschuw ook uw ouders. Het is ook goed om te weten dat de politie nooit mensen belt om naar bankgegevens te vragen en/of software te downloaden.


In juli 2023 gaat de WaalwijkApp live! Volg de App via 
Facebook en Instagram
én maak kans op een heerlijke progrestaart of een doosje bonbons!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen