Lang verblijf mogelijk in GuestHouse Hotels

Foto: De Kroon

KAATSHEUVEL – In deze crisistijd komen ondernemers met creatieve ideeën, ook om anderen te helpen. Zo zijn het GuestHouse Hotel en Hotel de Kroon in Kaatsheuvel begonnen met de verhuur van kamers voor een langere periode.

“We merken dat er best veel mensen behoefte hebben aan ruimte voor zichzelf of juist nu tijdelijk iets nodig hebben omdat ze in een verbouwing zitten of naar een nieuw huis gaan”, aldus hoteleigenaar Coen Schelfhorst. “Het is in deze corona tijd moeilijk om iets te vinden en daar willen wij graag bij ondersteunen”. “Het is in onze hotels helaas zeer rustig, maar hierdoor kunnen we wel eenvoudig de 1,5 meter afstand garanderen. En uiteraard worden ook alle hygiëne maatregelen genomen”.

In zowel Hotel de Kroon als in het GuestHouse Hotel zijn een paar ruime hotelkamers beschikbaar die geschikt zijn voor langer verblijf. Deze kamers grenzen aan de daktuin in het GuestHouse Hotel of beschikken over een klein tuintje in Hotel de Kroon, er zijn verschillende mogelijkheden. De minimale huurtermijn is twee weken, de huurprijzen zijn zeer scherp, vanaf € 200 per week of € 600 per maand.

De kamers beschikken over een kleine koelkast en magnetron en ook room-service is mogelijk. De supermarkt ligt naast de deur dus de gasten zijn van alle gemakken voorzien.

Voor meer informatie, bel naar 0416-273567, mail naar [email protected] of kijk op https://guesthousehotel.nl/long-stay-office-tarieven, www.hotelkaatsheuvel.nl of www.guesthousehotel.nl

FarmHouse GuestHouse Hotel