AVRI’s Magical Christmas Show weer betoverend

De dagen beginnen al aardig te korten…langzaamaan maakt ieder zich op voor de naderende herfst en in de verte doemen de feestdagen al voorzichtig op. Bij AVRI Bloem- en Tuincentrum is dat een beetje anders. Daar is het team al sinds het voorjaar volop bezig met de opbouw van de kerstshow, die dit jaar grootser wordt dan ooit. “De mooiste kerstshow van Nederland”, aldus Bart Damen, die alle voorbereidingen voor deze enorme klus in goede banen leidt.

Vorig jaar won AVRI de publieksprijs voor ‘De beste Kerstshow van Nederland’. Dit jaar zal er alleen een juryprijs zijn maar het kan niet anders of AVRI’s Magical Christmas Show, gooit ook dit jaar weer hoge ogen. “Dit is het beste wat we ooit hebben gemaakt” zegt een trotse Bart Damen, die de show samen met Lian Stokx, Rob van de Bemd en Jon van der Avoird heeft samengesteld en voorbereid. Hij zegt daarmee niets teveel, getuige de vele oooh’s en aaah’s van de bezoekers die vol verwondering genieten van de prachtig ingerichte ruimtes in het Bloem- en Tuincentrum aan de Heistraat in Oosteind.

V.l.n.r: Rob van de Bemd, Lian Stokx en Bart Damen

AVRI’s kerstshow is inmiddels een begrip is in het hele land. Bussen vol bezoekers vergapen zich aan de prachtig opgemaakte ruimtes waaraan maanden hard gewerkt is met oog voor detail. Bijzondere eyecatchers dit jaar zijn de entree in theaterthema en een vernieuwde miniversie van de Efteling-attractie Aquanura. “Weer een stuk groter dan vorig jaar, met nieuwe muziek en volledig computergestuurd met licht- en geluidseffecten” vertelt Bart Damen enthousiast.

De voorbereidingen voor de huidige kerstshow zijn in januari van dit jaar al begonnen. “Toen waren we al aanwezig op de Christmasfair, een internationale kerstbeurs in Frankfurt.” aldus Bart Damen. “Wij zijn eigenlijk het hele jaar bezig met deze kerstshow. In mei beginnen we al met de opbouw en daar zijn we dan dus maandenlang intensief mee bezig. Je zult begrijpen dat we deze keer weer apetrots zijn op het resultaat”

Afgelopen weekend was de officiële opening van de kerstshow. De gratis toegangskaarten waren in mum van tijd aan de man gebracht. Vanaf deze week is iedereen natuurlijk van harte welkom om te komen genieten van onze kerstshow. We zijn vanaf nu tot kerstmis dagelijks, ook op de zondagen, geopend”.

AVRI Bloem- en Tuincentrum
Heistraat 47
4909 BD Oosteind
Telefoon: 0162 312 913

Openingstijden:
ma-do 9.00-17.00 uur
vr 9.00-21.00 uur
za 8.30-17.00 uur
zo 10.00-17.00 uur

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden