RKC Waalwijk verliest van OH Leuven

13 jul , 22:55 Sport
rkc ohleuven 22
RKC Waalwijk heeft het oefenduel met OH Leuven met 2-4 verloren. Het duel begon sterk van Waalwijkse kant, met Oskar Zawada die twee keer doel trof. Echter bleek in de tweede helft dat de bezoekers te sterk waren.

Eerste helft

RKC Waalwijk begon sterk aan de wedstrijd, ondanks dat OH Leuven de eerste kansen creëerde. De openingstreffer viel in de 20ste minuut toen Oskar Zawada, voor het eerst in de basis, een voorzet perfect binnenkopte. Nog geen tien minuten later verdubbelde RKC Waalwijk de voorsprong. Denilho Cleonise dribbelde knap door de verdediging van OH Leuven en legde de bal af op Oskar Zawada, die zijn tweede doelpunt van de wedstrijd scoorde. RKC Waalwijk domineerde duidelijk de eerste helft en ging met een comfortabele 2-0 voorsprong de rust in.

Tweede helft

De tweede helft begon echter minder goed voor RKC Waalwijk. Al in de 47ste minuut kwam OH Leuven terug in de wedstrijd met een snelle tegentreffer. Het spel viel steeds meer de kant van de Belgen op en in de 65ste minuut scoorde OH Leuven opnieuw, waardoor de stand weer gelijk was. De bezoekers namen vervolgens snel de leiding met 2-3, slechts één minuut na de gelijkmaker. RKC Waalwijk probeerde nog terug te komen in de wedstrijd, maar in de slotminuten maakte OH Leuven het af door de eindstand op 2-4 te brengen.