Open Dag RKC Waalwijk op 4 augustus

19 jul , 19:39 Sport
rkc
WAALWIJK - Op zondag 4 augustus is het zover: De Open Dag 2024! Zien we jou daar? 
Er zijn op de Open Dag allerlei activiteiten voor jong- en oud. Voor de kleinste fans is er onder andere een springkussen, kun je geschminkt worden, laat je jouw hooghoud skills zien en neem je een kijkje in de spelersbus. Daarnaast zijn er verschillende spelletjes te doen waar je je (voetbal)talent kunt laten zien. Ook heb je de kans om toffe graffiti kunstwerken te maken, maar natuurlijk is er nog veel meer!
Op het podium is ook genoeg te beleven. Zo is er een DJ aanwezig en wordt muziek afgewisseld met een RKC-quiz, de spelerspresentatie én een optreden van de Buren van de Brandweer. Ook zal de selectie van RKC Waalwijk op verschillende plekken aanwezig zijn tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Spelers van het eerste elftal worden welkom geheten middels een korte voorstelronde op het podium. Aansluitend aan de spelerspresentatie zullen de Buren van de Brandweer zorgen voor een spetterend optreden te verzorgen.
Het Sportcafé is vanaf 17.00 uur geopend. Vanaf 18.00 uur is de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Feyenoord hier live te bekijken.
Tijdens de Open Dag is het ook mogelijk om jouw huidige recyclemunten om te wisselen voor een nieuwe óf deze in te wisselen voor een consumptie.

Podiumprogramma

13.00 uur DJ
13.30 uur RKC-quiz
13.45 uur DJ
15.00 uur Spelerspresentatie
15.30 uur Buren van de Brandweer
16.30 uur DJ
De Open Dag vindt plaats op het parkeerterrein voor de hoofdingang van het Mandemakers Stadion. De dag gaat van start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. We adviseren fans om te voet of met de fiets naar het Mandemakers Stadion te komen, dit in verband met de beperkte parkeergelegenheid. Fietsen mogen gestald worden in de bussluis. Onderstaand is de plattegrond voor de Open Dag te vinden.