MHC DES MO14-1, spelen op 1 na hoogste niveau MO14 klasse landelijk. Uniek voor de Langstraat!

19 mrt 2023, 20:17 Sport
mo14 1 915x518 1
MHC DES
KAATSHEUVEL - MHC DES M014-1 speelt na de winterstop in de IDC (Inter District Competitie). Ze zijn ingedeeld in de poule bij de volgende teams: HGC Wassenaar, Noordwijk, Zoetermeer, Craeyenhout Den Haag en Breda.
Vorige week kon door de weersomstandigheden helaas de 1e wedstrijd niet doorgaan tegen HGC. Zaterdag was de 1e thuiswedstrijd gepland tegen Zoetermeer. Dit keer scheen heerlijk de zon. Dit en natuurlijk de wedstrijd van de meiden trok lekker veel publiek. Des startte sterk en kwam al snel op 1-0 voorsprong. In het tweede kwart viel de 2-0 door goed samenspel. Zoetermeer ging steeds meer druk zetten en het werd met de minuut spannender. In het derde kwart was Zoetermeer sterker en scoorde door middel van een strafbal de 2-1. De meiden van DES bleven keihard werken. Hierdoor en met goed samenspel en een topkeeper kon DES de overwinning over de streep trekken. De eerste 3 punten in de IDC zijn binnen!
Volgende week komt Noordwijk MO14-1 naar Sportpark Eikendijk in Kaatsheuvel, 10.45 wordt de wedstrijd gespeeld.