Fiets mee met De Langstraat Klassieker: een toertocht voor iedereen!

13 aug , 18:54 Sport
langstraatklassieker 14 van 22 66b86b709675e
De Langstraat Klassieker
WAALWIJK - Op zaterdag 21 september 2024 organiseren Tourclub Waalwijk en het Willem van Oranje College de 7e editie van De Langstraat Klassieker, een prachtige vrije toertocht door het authentieke Brabantse landschap. Met zeven verrassende routes van 20, 40, 60, 90, en 130 kilometer, plus twee gravelroutes van 50 en 80 kilometer, is er voor elk type fietser wat wils.
Geniet van de afwisselende landschappen van de Langstraat, terwijl je door landelijke en beboste gebieden fietst. Dit jaar voert de tocht je door het beekdallandschap van de Meierij van den Bosch en de Kempen. De startlocatie is bij het Willem van Oranje College aan de Gaard 4 in Waalwijk, waar het terrein omgetoverd wordt tot een sfeervolle wielerplek met muziek, hapjes en drankjes.
De Langstraat Klassieker is geschikt voor alle leeftijden en niveaus, van ervaren wielrenners tot recreatieve fietsers. Schrijf je nu in via www.delangstraatklassieker.nl en profiteer van korting en andere voordelen voor voorinschrijvers.
Wil je als bedrijventeam meedoen? Meld je aan via www.delangstraatklassieker.nl/bedrijventeam. Ook last-minute inschrijving is mogelijk op de dag zelf bij de startlocatie.
Fiets mee en steun de goede doelen Villa Pardoes en Willem Goes Brasil!