Juan Familia-Castillo eerste aanwinst RKC Waalwijk seizoen 2024/2025

Juan Familia-Castillo
Juan Familia-Castillo
Foto: RKC Waalwijk

WAALWIJK – RKC Waalwijk ziet in de linkervleugelverdediger Juan Familia-Castillo een versterking voor seizoen 2024/2025. De 24-jarige meervoudig jeugdinternational tekent een verbintenis met de club tot medio 2026 met een optie voor één jaar.

Technisch directeur Mo Allach geeft aan content te zijn met de komst van Juan Familia-Castillo. “Na het vertrek van Thierry Lutonda wilden wij ons graag versterken met een soortgelijk profiel. Wij kijken er naar uit om zijn carrière en talent weer op gang te helpen.”

“Met zijn ervaring bij clubs als Chelsea, Ajax, AZ, Birmingham én 49 wedstrijden in de nationale jeugdelftallen, zien wij dit met vertrouwen tegemoet.” aldus Mo Allach.

Juan Familia-Castillo zegt uit te kijken naar de overstap naar eredivisionist RKC Waalwijk. “Ik ben zeer blij dat ik bij RKC Waalwijk de kans krijg om weer op het hoogste niveau van Nederland te voetballen en mijn carrière weer op te pakken. De gesprekken waren warm, gastvrij en ik raakte enthousiast van de faciliteiten en visie van de club.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen