RKC Waalwijk op bezoek bij Feyenoord

Foto: Gilbert Sopakuwa - Flickr

ROTTERDAM – Op zondag 18 februari om 16.45 uur maakt RKC Waalwijk zich op voor de wedstrijd in De Kuip tegen Feyenoord. Beide teams zullen gemotiveerd zijn om hun beste spel te laten zien.

Prestaties RKC Waalwijk

De Geelblauwen hebben onlangs een wisselende periode achter de rug. Na een lastig begin in de tweede seizoenshelft, pakte RKC Waalwijk vier punten uit de laatste twee thuiswedstrijden dankzij een gelijkspel tegen Sparta Rotterdam en een mooie zege in de carnavalswedstrijd tegen N.E.C.. Een week hiervoor werd verloren in de uitwedstrijd tegen FC Twente. De volgende uitwedstrijd is een bezoek aan Feyenoord, wat een lastige klus kan gaan worden. RKC Waalwijk zal er alles aan doen om punten mee te nemen uit Rotterdam.

Resultaten Feyenoord

Feyenoord heeft dit seizoen goede resultaten geboekt. De club weet veel wedstrijden te winnen en staat momenteel in de halve finale van de KNVB beker. Feyenoord wist afgelopen week ook de Rotterdamse derby te winnen met 2-0 van Sparta. Afgelopen donderdag speelden de Rotterdammers nog in de UEFA Europa League tegen AS Roma in eigen huis. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Feyenoord bezet op dit moment de tweede plaats in de Eredivisie.

Arbitrage

De leiding van deze wedstrijd is in handen van Martin van den Kerkhof, met Richard Brondijk en Joris Westhof als zijn assistenten. Vierde official is Alex Bos en de VAR is Rob Dieperink die wordt bijgestaan door AVAR Cristian Dobre.

Live verslag

De wedstrijd is live te volgen via ESPN 2 en Langstraat FM (106.8FM). Voor degenen die onderweg zijn, biedt ons Twitte-account live updates.

Historie

RKC Waalwijk speelde in haar historie maar liefst 58 duels tegen Feyenoord. Van de 58 eerdere ontmoetingen heeft RKC Waalwijk 10 keer gewonnen. Deze wedstrijd is een nieuwe kans om daar 11 overwinningen van te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen