4e Winterserie wandeltocht seizoen 2023-2024 op zondag 4 februari

Romeinse grafheuvels op de Regte Heide Goirle
Romeinse grafheuvels op de Regte Heide Goirle
Foto: WSV Brabant

Wandelsportvereniging Hart van Brabant zet de traditie voort met de vierde editie van onze winterwandelingen, die van start gingen in november. Het is het 62e jaar waarin we deze serie tochten organiseren, en tevens vormt deze wandeltocht het tweede evenement in het jubileumjaar van WSV Hart van Brabant. Op 4 november 2024 bestaat de vereniging namelijk 65 jaar.

De start van deze winterserie wandeltocht is bij café Boerke Mutsaers aan de Vijverlaan 2 in Tilburg, met afstanden van 5, 15, 25 of 35 kilometer. De starttijd voor de 35 km is 9.00 uur, terwijl de overige afstanden kunnen starten tussen 9.15 uur en 11.00 uur. Alle deelnemers dienen zich voor 17.00 uur af te melden. Deelnemers kunnen zelf kiezen welke afstand ze willen lopen.

Op de routes van de 35 km zijn 3 wagenrusten en een caférust beschikbaar. De 25 km routes hebben 2 café rusten en de 15 km heeft 1 rustgelegenheid. De route voert zuidwaarts, door Stadsbos 013: Oude Warande, Blaak plantsoen, naar de Regte Heide. De 15 km route heeft hier het keerpunt. De 25 km deelnemers gaan richting Riel voor hun tweede rustplaats, om vervolgens via de Bijenroute terug te keren naar Tilburg. De 35 km deelnemers lopen zelfs een stukje in BELGIE en maken traditioneel een ruststop bij Radio Paloma in Aarle. Na het bosrijke Riels Hoefke keren de 35 km deelnemers terug naar Tilburg, waar ze weer samenkomen met de 25 en 15 km lopers. Via de bossen: Vredelust en een ander deel van de Oude Warande lopen de deelnemers naar de finish.

De 5 km deelnemers hebben een aparte route die ook door bosrijk gebied voert. Zelfs bij minder goed weer zijn alle routes uitgezet op goed begaanbare paden. Met stevige schoenen en warme kleding zijn de afstanden geen probleem.

Tilburg Triple

Deelnemers uit de Gemeente Tilburg kunnen gratis deelnemen aan de Tilburg Triple. Lopers Company Tilburg heeft voor alle deelnemers een cadeaubon ter waarde van 13 euro beschikbaar gesteld!

Meer informatie over inschrijfgelden en aanmeldingsmogelijkheden is te vinden op de website www.wsv-hartvanbrabant.nl. Voor telefonische informatie kunt u contact opnemen met Ad Leermakers op 0416 362858. Zien we u ook op zondag 4 februari? De laatste tocht van deze serie is op 3 maart.

WSV Hart van Brabant

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen