RKC Waalwijk ontvangt Sparta Rotterdam in het Mandemakers Stadion

WAALWIJK – Op zaterdag 27 januari 2024 staat er een boeiende confrontatie op het programma in het Mandemakers Stadion, waar RKC Waalwijk het zal opnemen tegen Sparta Rotterdam. Beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning in de derde wedstrijd van het nieuwe jaar.

Vorige speelrondes

Sparta Rotterdam, onder leiding van de nieuwe trainer Jeroen Rijsdijk, begon het seizoen met frisse energie. Na een redelijke start met negen punten uit de eerste zeven wedstrijden, kende de ploeg wat moeilijkheden tegen PSV en Go Ahead Eagles. De 0-2 thuisnederlaag op zondag 21 januari zorgde voor een verschuiving in de ranglijst van de Eredivisie, waardoor Sparta nu op de 8e plek staat met 25 punten. Het team zal vastbesloten zijn om de teleurstelling achter zich te laten en op zoek gaan naar herstel in het duel tegen RKC Waalwijk.

Voor RKC Waalwijk waren de eerste twee wedstrijden van de 2e seizoenshelft niet zoals gehoopt. In de eerste wedstrijd tegen Heracles Almelo was de ploeg van Henk Fraser gebrand om drie punten te pakken en Heracles in te halen op de ranglijst. De kansen die RKC Waalwijk kreeg werden niet beloond en daardoor wist het team geen resultaat te behalen in eigen huis. Een week later reisde RKC Waalwijk af naar de Johan Cruijff Arena voor een ontmoeting met Ajax. De Geelblauwen wisten van te voren dat het geen makkelijke opgave ging worden, maar probeerde het maximale uit de wedstrijd te halen. Na een boeiende 1e helft lagen er nog kansen voor RKC Waalwijk die de rust in gingen met een 2-1 achterstand. In de 2e helft bleek Ajax toch te sterk te zijn voor de Waalwijkers en eindigde het duel in 4-1.

Strijd om glorie in het Mandemakers Stadion

Het Mandemakers Stadion zal op zaterdagavond om 18.45 uur het toneel zijn van een boeiende wedstrijd, waar beide ploegen zullen strijden voor de overwinning. We kunnen een competitieve strijd verwachten tussen RKC Waalwijk en Sparta Rotterdam.