JO11 Blauw-Wit ’81 kampioen 2e fase competitie!!

Foto: Blauw-Wit '81

TILBURG – Vanochtend om 08:30 uur stond voor de JO11 van Blauw-Wit ’81 de laatste wedstrijd in de 2e fase van de najaarscompetitie op het programma, uit tegen SC ’t Zand in Tilburg. Een pittige tegenstander, die tot vorige week nog geen wedstrijd had verloren. Maar ook door onze JO11 werden tot dusver alle wedstrijden gewonnen en dus was het kampioenschap voor de JO11 binnen handbereik.

Maar er moest nog wel gevoetbald worden. En hoe!! Onze kanjers wisten ook hun laatste wedstrijd op grandiose wijze met 4-6 te winnen. Daarmee zijn zij echt de onbetwiste kampioen van de 2e fase van de najaarscompetitie geworden. Een geweldig mooie prestatie van dit jonge en fanatieke team! Super goed gedaan kanjers en van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Uiteraard laten wij deze prestatie niet ongemerkt voorbij gaan. Dus werd de afgelopen dagen een kampioensfeestje voorbereid!  Na de viering op het veld met de nodige blauw-witte rookfakkels werd de JO11 in de kantine van Blauw-Wit ’81 in het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en supporters feestelijk gehuldigd. Voor alle spelers, trainers en teamleiders waren er de felicitaties en mooie woorden van technisch jeugdcoördinator Marco van Zuijlen. Ook bedankte hij alle ouders en vrijwilligers die er elke week weer voor zorgen dat onze kanjers met plezier het veld op gaan om mooie wedstrijden te spelen. Super!!

Alle spelers, trainers en teamleiders kregen als aandenken een mooie medaille om dit bijzondere moment te vieren. En natuurlijk werd er met zijn allen gefeest in de polonaise tijdens het afspelen van het clublied. Na de huldiging volgde een keigezellig tochtje met de huifkar door De Moer en Dongen-Vaart en daarna was er als afsluiting nog een heerlijk feestmaal met frietjes en frikandellen. Kortom, een geweldige huldiging voor onze kampioenen!

Spelers, trainers en leiding, super goed gedaan en nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie dik verdiende kampioenschap!!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen