Uno Animo 1 nog in de race voor nacompetitie

Kan Uno Animo 1 op maandag 29 mei ook juichen?
Kan Uno Animo 1 op maandag 29 mei ook juichen?
Foto: Jan van Dongen

LOON OP ZAND – Spanning en sensatie! Uno Animo 1 bevindt zich nog volop in de spannende race naar de nacompetitie. Zet het alvast in je agenda, want aanstaande maandag 29 mei staat de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma voor Uno Animo. Alles ligt in hun eigen handen en met een overwinning op TSC kunnen ze zich opmaken voor het smakelijke toetje van het seizoen.

TSC, momenteel de nummer 2 van de zondag 2e klasse D, heeft al een plekje veroverd in de nacompetitie. Het zal echter geen eenvoudige opgave worden voor de mannen van Rick van Loon, aangezien TSC de afgelopen weken in uitstekende vorm verkeert. Ze zijn vastberaden om hun winning streak voort te zetten en zullen alles uit de kast halen om Uno Animo te slim af te zijn.

Laten we teruggaan in de tijd naar het seizoen 2014-2015, toen Uno Animo voor de laatste en enige keer de nacompetitie bereikte met als doel promotie naar de eerste klasse. Het was een onvergetelijk moment in de clubgeschiedenis. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk, een nieuwe kans om diezelfde glorie te herbeleven.

Dus noteer het in je agenda: maandag 29 mei om 14.30 uur sportpark De Warande te Oosterhout. Zorg dat je erbij bent en geniet van een middag vol spanning, emotie en mooi voetbal. Laten we samen geschiedenis schrijven en Uno Animo naar de overwinning juichen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen