Padelkampioenen Kaatsheuvel (TC Boemerang) en Loon op Zand (TV Loon op Zand)

KAATSHEUVEL – Op zaterdag 20 mei 2023, de laatste padel competitiedag van het voorjaar, hebben er maar liefst 8 padelteams gespeeld op de nieuwe padelbanen bij TC Boemerang in Kaatsheuvel, om uit te maken wie er kampioen zouden worden in de 3e klasse, afdeling 7 en afdeling 8. De 8 padelteams kwamen allemaal uit de omgeving, van Kaatsheuvel en Loon op Zand, tot Rosmalen en Den Dungen.

TC Boemerang vond het een eer om gastheer te mogen zijn van dit ware padel spektakel. De vier nieuwe banen (aangelegd in oktober 2022) vormen een mooi visitekaartje voor de tennis- en padelvereniging uit Kaatsheuvel. Alhoewel de sportieve prestaties uiteraard voorop stonden, was er ruimschoots gelegenheid een feestje te vieren vanwege het kampioenschap van Boemerang (Boemerang 1, 3e klasse afdeling 8) en Loon op Zand (Loon op Zand 1, 3e klasse afdeling 7).

Op de kampioensfoto de teams van Boemerang (Jasper Verboven, Peter van Meeuwen, Bram van Laarhoven, Mark Verkuijlen, Gerwin Witlox, Joep Verschuren, niet allemaal op de foto) en Loon op Zand (Sjoerd Lemmens, Joep Schellekens, Harry Pullens, Harm van Hoof, Marco Hendriks, Jos Kuipers, Bertine Heij, Jori Vromans, Pim Kuipers, niet allemaal op de foto).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen