Veel blije gezichten bij Berkdijk tijdens de Sinterklaasmiddag

Foto: v.v. Berkdijk

KAATSHEUVEL – Wat was de Sinterklaasmiddag weer gezellig. Met maar liefst 5 pieten kwam de goedheiligman op de club voor de kinderen van Berkdijk en van leden van Berkdijk.

Toon opende de middag en Matthy zorgde voor de sfeer bij de kinderen. Alle kinderen kregen een donut van Bakkerij Bart Kaatsheuvel en ranja. Matthy legde ook nog uit over de worstenbrooodjes actie die gaat komen (uitgebreide info volgt nog).

Rond 16.00 waren ze er dan, Sint en zijn pieten. De kinderen werden in groepen verdeeld. Twee groepen gingen daarop met pieten naar buiten om spelletjes te doen. Daar konden ze een pietendiploma mee verdienen. De andere twee groepen en de allerkleinsten bleven binnen. Na eerst de kleintjes naar voren te hebben geroepen en de cadeautjes te hebben gegeven, waren de andere groepen aan de beurt. Na een uur werden de groepen omgewisseld zodat ook de andere kinderen spelletjes konden doen. De kinderen die binnen bleven werden steeds per kind naar voren gehaald en dan vertelde Sint iets over het kindje. Maar ook de trainers/coaches kwamen aan de beurt. Er werden groepsfoto’s gemaakt en uiteindelijk kreeg ook iedereen zijn cadeautje met een verdiende pietendiploma.

Het was een geslaagde middag.

Voor foto’s zie Facebook v.v. Berkdijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen