Victory voor Berkdijk 1 tegen Blauw-Wit ’81

KAATSHEUVEL – Zondag 27 november was de derby der derby’s. Berkdijk 1 kreeg buren Blauw-Wit ’81 op bezoek. Het werd een spannende wedstrijd!

In de eerste helft was Blauw-Wit ’81 duidelijk de betere, wat resulteerde in een 1-3 ruststand. We weten niet wat Pieter in de rust tegen de mannen had gezegd, maar het wierp zijn vruchten af.

Berkdijk kwam goed terug en met een eindstand van 4-3 was er eindelijk die lang gehoopte overwinning op de buren. Na afloop barstte het feest los in de kantine. DJ Sjef was lekker bezig toen Johnny Gold kwam optreden. Deze sfeermaker zette het feest naar een hoger niveau. Daarna zong Frank den Braber er nog vrolijk op los. En DJ Sjef maakte het feest af. Er hing weer een gezellige atmosfeer. Op naar de volgende.