WZV neemt met 10 zwemmers deel aan twee zwemwedstrijden in Amsterdam en Boxtel

Goud voor Wouter Jehee
Goud voor Wouter Jehee
Foto: WZV

AMSTERDAM / BOXTEL – In het weekend van 29 en 30 oktober namen 10 WZV-zwemmers deel aan een tweetal wedstrijden. Op verzoek van het OpleidingsCentrum (OC) Eindhoven kwam Maikel Blijlevens in het Sloterparkbad van Amsterdam aan de start tijdens de prestigieuze Martinez Chocolade Cup, een tweedaagse wedstrijd speciaal voor (Nederlandse) topzwemmers. 9 WZV-zwemmers kwamen in Boxtel aan de start tijdens de Dommeltrofee, een pure sprintwedstrijd met een klassement.

Maikel Blijlevens verbeterde in Amsterdam 4 Clubrecords, t.w. 50m Rugslag voor Heren 15 jaar en 16 jaar (tijd: 28.71) en 50m Vlinderslag voor Heren 15 jaar en 16 jaar (tijd: 26.83). Verder evenaarde hij tijdens de 50m Vrije slag zijn eigen Clubrecords voor heren 15 jaar en 16 jaar (tijd: 25.03).

In Boxtel werden vooral PR’s gezwommen: 15 stuks in totaal. Wouter Jehee en Chris Geers spanden de kroon, ze zwommen beide 4x een PR. De meeste progressie werd daarbij bereikt door Wouter Jehee, gevolgd door Chris Geers, Suze van Oosterhout, Timo Harteveld, Kim Theuns, Marith Ewijk en Liza Theuns. Wouter Jehee en Chris Geers wonnen het klassement voor Jongens Minioren 5-6, resp. Heren Jeugd. Viviënne Bosch werd 2e in het klassement voor Dames Jeugd en Timo Harteveld werd 2e in het klassement voor Heren Jeugd. In de verenigingsrangschikking werd WZV 3e achter de zwemverenigingen Zegenwerp en Nuenen.

Maikel Blijlevens
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen