Wandelsportvereniging Hart van Brabant Tilburg start met winterserie wandeltochten

Foto: Wandelsportvereniging Hart van Brabant

TILBURG – Wandelsportvereniging Hart van Brabant organiseert zondag 13 november de 1e wandeltocht van de winterwandelingen seizoen 2022 –2023. Het is voor de 61e maal dat de Tilburgse wandelsportvereniging deze serie tochten organiseert.

Men start weer vanaf café Boerke Mutsaers aan de Vijverlaan 2 in Tilburg voor afstanden van 5 –15 – 25 of 35 kilometer. De starttijd voor de 35 km is om 09.00 uur (gezamenlijk). De overige afstanden kunnen starten vanaf 9.00 uur tot 11.00 uur. Alle deelnemers dienen zich voor 17.00 uur af te hebben afgemeld. Voor de deelnemers die daarvoor in schrijven is er een speciaal voor deze serie wandeltochten ontworpen vaantje als herinnering.

De volgende tochten zijn in 2022 zijn op 18 december en in 2023 op 8 januari, 12 februari en 6 maart. Per tocht kan men zelf kiezen welke afstand men wil lopen. De afstanden gaan per tocht een andere richting in van de omgeving van Tilburg en bevatten veelal de bosrijke omgeving van de streek. Op de routes van de 35 km zijn 2 wagenrusten plus een café rust. De 25 kilometer heeft 2 caférusten. De 15 km route is voorzien van een café rust. De routes gaan deze tocht richting van Tilburg Zuid via het mooie bosgebied van de Oude Warande, Vredelust gaat het richting de Regte heide in Goirle. Hier takt de 15 km af naar de rustgelegenheid, de 25 km volgt een mooi stuk over de hei, naar de rustgelegenheid in Goirle. Op de Regte Hei gaat de 35 km route nog een lus maken en heeft haar rustgelegenheid bij de Roovertse Leij. Men loopt daarna via de prachtige bossen van Gorp en Rovert terug naar Goirle. Hier sluiten de lopers van de 25 km weer aan en even later ook de 15 km lopers. Daarna gaat men via het Blaak park weer terug naar de finish bij Boerke Mutsaers.

De deelnemers van de 5 km hebben een speciale route en lopen niet samen met de overige afstanden. Deze wandeltocht geeft nog even de pracht en praal van het najaar aan. Nog even genieten van de kleuren die de laatste dagen van de herfst nog voor ons in petto heeft .

Inschrijfgelden

Het inschrijfgeld voor de 35 km bedraagt 6,00 euro zonder herinnering. Voor de overige afstanden 4,00 euro zonder herinnering. Leden van wandelsportbonden krijgen 1,00 euro korting. Inschrijven met herinnering is per afstand 1,00 extra. Het is ook mogelijk vooraf digitaal in te schrijven. Voor meer informatie 0416 362858 of via het e.mail adres: [email protected] of www.wsv-hartvanbrabant.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen