TC Boemerang opent 4 padelbanen en bestaat 70 jaar!

Foto: TC Boemerang

KAATSHEUVEL – Tennisclub Boemerang opent zaterdag 5 november 2022 vier spiksplinternieuwe padelbanen. Een lang gekoesterde wens komt daarmee in vervulling. Daarnaast bestaat de club ook nog eens 70 jaar. Tijd voor een feestje.

Afgelopen maart werd het tijdens de algemene ledenvergadering duidelijk dat de meerderheid van haar leden een voorstander was voor de aanschaf van 4 padelbanen. Onder een luid applaus gaf voorzitter Frank Geerts er een klap op en een commissie werd geformeerd. Frank Geerts: ”We weten inmiddels dat padel niet een trend is maar ‘here to stay’. Het is een leuke sport voor jong en oud en het is vrij eenvoudig op te pakken. We zien veel belangstelling onder onze bestaande leden in padel. Maar ook teamsporters zoals voetballers, hockeyers en handballers gaan ‘aan de padel’. Je kunt padel prima combineren met een teamsport. Onze padelbanen liggen in een carrousel opstelling wat best bijzonder is. En door de ligging van sportpark Eikendijk heeft gelukkig ook niemand last van het geluid. We zien ons ledenaantal groeien en dat zorgt ook weer voor extra gezelligheid in ons paviljoen. Al met al zijn we apetrots op het eindresultaat!”

Na maanden onderzoek en vergaderen zijn de banen nu gereed. Door de wethouder van Loon op Zand die Sport & Cultuur in portefeuille heeft, Suzan Mandemakers, worden de banen op een ludieke wijze geopend. Iedereen is welkom om dit heuglijke feit om 16:30 uur bij te wonen. Aansluitend is er een padelclinic voor de jeugdleden met afsluitend een demo door prof-padellers. En vanaf 19:00 uur barst voor de alle leden het seventies-feest los in verband met het 70 jaar bestaand van de club.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen