Schoolbadmintontoernooi 26 oktober: inschrijven kan nu

Foto: FST

Op woensdag 26 oktober – in de herfstvakantie – vindt tussen 10 en 15 uur voor de derde keer het schoolbadmintontoernooi plaats in sporthal de Slagen in Waalwijk. Het wordt georganiseerd door de vereniging FST Waalwijk. Alle kinderen uit groep 6 t/m 8 en de 1ste jaars van het voortgezet onderwijs zijn welkom om mee te doen; de inschrijving is geopend. Gratis deelname.

Al jaren verzorgt Badmintonclub FST in samenwerking met de buurtsportcoaches clinics op basisscholen in Waalwijk, Sprang-Capelle, Waspik en Kaatsheuvel. FST voorzitter Anton van Himbergen: “Tijdens de normale gymlessen en soms ook tijdens de BSO krijgen kinderen vanaf groep 3 badmintonclinics. Het niveau van de badmintonles stemmen we steeds af op de groep. Veel kinderen geven tijdens de clinics aan dat ze de sport erg leuk vinden en dat het ‘naar meer smaakt’. Het liefst willen ze al snel een wedstrijd spelen. Daar spelen we op in, door met hulp van Go Waalwijk weer het schoolbadminton toernooi te organiseren. Met het toernooi kunnen de kinderen laten zien wat ze tijdens de clinics geleerd hebben.”

Eigenlijk kan iedereen in de leeftijdsgroep 10 t/m 13 jaar aan dit toernooi meedoen. Het maakt niet uit waar je woont en op welke school je zit. Ook kinderen van de scholen uit omliggende gemeenten zijn welkom. Je schrijft je alleen of samen met een vriendje / vriendinnetje in, door een email te sturen aan [email protected] met daarin de volgende gegevens: naam, emailadres, telefoon, leeftijd van jou en eventueel je vriendje / vriendinnetje en of je lid bent van een badmintonvereniging. Badmintonrackets zijn aanwezig. Geef je op voor 21 oktober. Uiteraard zijn familie en vriendjes / vriendinnetjes welkom om te komen kijken.

Wat als je badminton leuk vindt maar niet op 26 oktober kunt?
Als badminton je een leuke sport lijkt, maar je niet op woensdag 26 oktober kunt komen, kun je altijd nog een aantal gratis proeflessen komen doen bij FST. Stuur een mail naar: [email protected] Voor meer informatie over badmintonclub FST kun je altijd kijken op: www.fstwaalwijk.nl

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen