Wat een start van het nieuwe seizoen voor Jongens014-1 van MHC DES

KAATSHEUVEL – De hockeyjongens van de C1 van DES hadden vorige week hun eerste uitwedstrijd in Drunen al met ruime cijfers gewonnen. Afgelopen zaterdag hebben ze een fantastische en spannende wedstrijd gespeeld.

Het hechte jongensteam heeft tijdens hun tweede wedstrijd er alles uit moeten persen om ongeslagen te blijven. Al snel na de aftrap werd het 1-0. In het tweede kwart kwam MOP uit Vught terug op 1-1. Het derde kwart was een spektakelstuk. Uit een knap uitgespeelde strafcorner werd de 2-1 gescoord en snel hierna viel de 3-1 met een mooi backhand schot op goal. De tegenstander uit Vught kwamen terug tot 3-2. In het laatste kwart profiteerde DES van de ruimte die ontstond door het aanvallende spel van de tegenstander en werd met een counter en een knap uitgespeelde solo de stand op 4-2 gebracht. MOP drong aan en het werd nog spannend toen de 4-3 viel, maar de laatste 5 minuten werden op karakter door het team uitgespeeld.

Heb jij als jongen interesse om te gaan hockey? Kom dan een keer kijken naar hoeveel plezier dit team heeft. Komende zaterdag spelen ze om 12.15 uur thuis aan de Eikendijk hun derde wedstrijd. Iedereen is van harte welkom.