WZV zwemt kilometer van Zidewinde

Foto: WZV

SPRANG-CAPELLE – Traditiegetrouw werd het buitenseizoen afgesloten met de jaarlijkse kilometer van Zidewinde. Tijdens de zomerstop van het Olympiabad had WZV ervoor gezorgd dat de trainingen toch konden worden voortgezet en wel in het prachtige buitenbad van Zidewinde.

Tijdens deze wedstrijd konden zwemmers laten zien hoe snel ze 1000m in het 50 meter bad van Zidewinde af konden leggen. In totaal hebben 27 zwemmers meegedaan. Er werk in 4 categorieën gezwommen: recreatief heren, recreatief dames, wedstrijdgroep heren en de wedstrijd groep dames.

In deze categorieën hebben Mariska Stoffels (recreatief dames), Perry Amerlaan (recreatief heren), Liza Theuns (wedstrijdgroep dames) en Jort Hoppenbrouwers gewonnen! Van harte gefeliciteerd!

Tijdens de kilometer is er een leuke symbolische foto gemaakt want op 17 september zal het 100 jarig bestaan alsnog worden gevierd! Voor oud-leden en leden wordt er een reünie & jubileum waterpolowedstrijd georganiseerd van 15-17 uur met aansluitend een lekkere BBQ en om 20 uur vanaf begint het feest.

Lijkt het jou leuk om te komen? Schrijf je dan in. De jubileum waterpolowedstrijd is gratis. De reünie en BBQ + feest zal 7,50 zijn. Het feest los zal 2,50 bedragen. Je kan je opgeven tot 10 september door een mail te sturen naar [email protected] Zet hierin je leeftijd, dieetwensen en relatie tot WZV, partners en kinderen zijn ook welkom.

Tot dan!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen