Vriendjes en vriendinnetjes dag v.v. Berkdijk zaterdag 3 september

Foto: v.v. Berkdijk

KAATSHEUVEL – Op zaterdag 3 september trappen ze bij R.K.V.V. Berkdijk het seizoen af met een vriendjes en vriendinnetjes dag. In de ochtend zijn er allerlei voetbal gerelateerde activiteiten voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar.

Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar een Vriendjes en Vriendinnetjes dag georganiseerd bij Berkdijk. Jeugdtrainers en – leiders, de jeugdcoördinator, technisch hart en iemand van het bestuur hebben er voor gezorgd dat er weer op een leuke manier kennis gemaakt kan worden met voetbal, de club en spelers.

Kinderen van 6 tot en met 10 jaar worden verdeeld in groepen en gaan onder begeleiding verschillende voetbalactiviteiten doen. Voor de kinderen van 3 tot en met 5 jaar is een speciale hoek waar zij kunnen spelen met voetbal gerelateerde attracties. De kinderen die meedoen hoeven niks mee te nemen, alleen een bidon met hun eigen naam er op. De club zorgt voor de versnaperingen en verkoeling tussendoor.

De dag start om 10.00 uur en zal tot 12.00 uur duren. Van 12.00 tot 13.00 uur is dan nog de mogelijkheid om een frietje te eten in de kantine.

Kom je deze dag ook gezellig mee vieren?

Inschrijven voor gratis deelname aan Vriendjes en Vriendinnetjes dag kan nog steeds. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier of meld je aan via [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen