Proeftraining Mini’s bij Blauw-Wit’81 op zaterdag 30 maart 2019!

Foto: Blauw-Wit'81

Voetballer worden is de grootste droom van veel kinderen. Mooie doelpunten maken en spelen in het Nederlands elftal dat lijkt veel kinderen wel wat. De KNVB en voetbalvereniging Blauw-Wit’81 willen dat kinderen vooral met veel plezier trainen en spelen.

Om de allerkleinsten op een leuke manier kennis te laten maken met voetbal wordt er op zaterdagochtend 30 maart 2019 van 11.00 uur tot 12.00 uur, een training verzorgd bij Blauwwit’81, speciaal voor mini pupillen. Deze training is vrij toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 4- 5 en 6 jaar, maar ook voor de kinderen die bijna 4 jaar zijn.

Door middel van leuke, avontuurlijke spelvormen die afgestemd zijn op de leeftijd, willen we kinderen kennis laten maken met voetbal. Het spelen met elkaar en tegen elkaar, ervaren van succesmomenten en op een speelse manier aanleren van sociale vaardigheden worden door teamsport gestimuleerd. We hopen dan ook dat veel kinderen plezier zullen beleven aan deze uitdagende activiteit en hopen jullie graag terug te zien op het sportpark van Blauw-Wit’81 in De Moer.

Kijk ook eens op onze website www.blauwwit81.nl.

Tot dan!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden