KGV-turnsters in actie in Zierikzee

Foto: KGV

Afgelopen weekend namen 6 KGV-turnsters deel aan de voorwedstrijd turnen meerkamp in Zierikzee. Op zaterdag kwamen Saran Steven, Britt van Kuijk en de zusjes Minou en Pleun van Heijst in actie.

Minou en Pleun kwamen uit op niveau Divisie 4 senior D. Pleun had door pech op balk geen uitzicht op een hoge eindklassering. Ze eindigde op de 20e plaats met 32.850 punten. Minou had vooral door een enorm mooie sprong zicht op een podiumplek. Ze eindigde op sprong zelfs met afstand op de eerste plaats. Het was echter net niet genoeg om op het podium te eindigen. Ze werd 4e met 42.850 punten.

Hierna startte Britt met haar wedstrijd op niveau Divisie 3 Senior C. Britt wilde na een jaar van blessureleed weer wedstrijdritme opbouwen. Een hoge eindscore zat er echter nog niet in. Ze werd met 32.150 punten 30e. Saran moest gelijktijdig met Britt aan de wedstrijd deelnemen, maar dan op niveau Jeugd 1 D1. Saran presteerde met name door een mooie vloeroefening erg goed en eindigde op een 9e plaats met 44.800 punten.

Op zondag was het de beurt aan Senna van Riel en Jasmijn Schiedon op niveau Divisie 3 Jeugd E. Het eerste jaar op dit niveau is erg zwaar voor de meisjes, ze deden echter niet onder voor de andere deelneemsters. Door het ontbreken op sprong kon Senna geen hoge eindnotering behalen. Ze werd 22e met 31.700 punten. Jasmijn presteerde erg netjes, maar had pech op de brug. Jasmijn werd 19e met 39.450 punten.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden