Eerste plaats voor KGV-turnster Diede van Laarhoven

Foto: KGV

Afgelopen zaterdag werd in Dinteloord de 1e kwalificatiewedstrijd 4e/5e/6e divisie en D1/D2/D3 meerkamp damesturnen gehouden.

Jade Raaijmakers, Zoë Blankenberg en de zusjes Fieke en Diede van Laarhoven van turn- en gymnastiekvereniging KGV uit Kaatsheuvel namen deel aan deze wedstrijd. De dames konden zich plaatsen voor de regiofinales en voor individuele toestelfinales.

Op niveau Pupil 1 D1 liet Diede meteen haar klasse zien. Op vrijwel elk toestel toonde ze een hoog niveau en won daardoor, met afstand op de nummer twee, in het eindklassement op de eerste plaats. Diede vergaarde in totaal maar liefst 52.925 punten.

Jade Raaijmakers eindigde in dezelfde groep als Diede, mede door een mooie sprong en derde plek op de brug, op een tiende plaats in het eindklassement met in totaal 49.225 punten.

Later op de dag kwamen Zoë en Fieke in actie op niveau divisie 4 Junior E . Zoë eindigde op een elfde plaats met 30.650, maar voor de volgende wedstrijd zit er volgens de coach zeker een hogere positie in het verschiet. Fieke kon eindelijk na een jaar blessureleed weer meedoen aan een wedstrijd. Een podiumplaats in de eindklassering zat er voor haar niet in, echter door een schitterende tweede plaats op balk en derde plaats op vloer, eindigde ze met een totaalscore van 43.500 als vijfde.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden