JO8 van VV Blauw-Wit’81 kampioen!

Foto: Blauw-Wit’81

Officieel houdt de KNVB geen standen bij, maar niets is zo leuk als je 7 jaar bent en je wint bijna alles om dan toch tot kampioen gekroond te worden. Reden voor Blauw-Wit’81 om een feestje te organiseren voor deze kinderen.

Vorige week was het al zover, toen de JO8 haar laatste wedstrijd won van en bij Haarsteeg. Helaas was bij Blauw-Wit’81 toen alles afgelast. Maar niet getreurd, afgelopen zaterdag 15-12-2018, ging alles door en konden we voor de JO8 heel leuk feestje bouwen. Ties, Justin, Merle, Bart-Thijs, Mels, Onne, Xander, Mika, Jesse en Luuk, van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!

In de kantine van Blauw-Wit’81 in het bijzijn van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s werd de JO8 gehuldigd en kregen ze allemaal een medaille. Ook trainer Pim Verboven kreeg een medaille en leiders Bart Netten en Dennis Emmen kregen nog een presentje van de club. Wij bedanken alle vrijwilligers die iets voor dit team gedaan hebben.

Vind je voetballen leuk en wil je ook spelen bij een leuke club als Blauw-Wit’81, kom kijken bij de trainingen van jouw leeftijdsgroep en kijk ook eens op onze website (www.blauwwit81.nl)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden