DES Dames1 knap langs Rosmalen

Zondag speelden de dames van hockeyclub DES thuis tegen Rosmalen, een sterke tegenstander in de 1e klasse.

De thuisploeg leek niet fel genoeg te beginnen en keek halverwege de 1e helft al tegen een 2-0 achterstand aan. Kort voor rust maakte Florine van Huijkelom nog wel de 2-1 wat moed gaf voor het tweede deel. Daarin kwam DES sterk te voorschijn, maar tegen het spelbeeld in scoorde Rosmalen 3-1. Daarna voerde de ploeg van Joep van der Coelen het tempo verder op en via Lara Beukman en Kiki van Beek werd het 3-3. Toch waren de dames daarmee nog niet tevreden. Het slotoffensief leverde nog diverse kansen op waarvan de hard werkende Kiki van Beek er opnieuw één wist te verzilveren, 4-3 . DES staat op een prima 5e plaats, want het verschil met de koplopers is maar twee punten.