Werkzaamheden bij inritten bezoekersparkeerterrein ETZ Elisabeth Tilburg

02 okt , 11:12 Nieuws
foto gevel etz elisabeth scaled
ETZ
In de komende weken worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de inritten van het bezoekersparkeerterrein bij locatie ETZ Elisabeth. Deze werkzaamheden vinden plaats van eind week 39 tot en met week 43. Hierbij wordt de inrit naar het ETZ Elisabeth en het Onderwijscentrum Leijpark (OCL) verbeterd. Dit zorgt voor een tijdelijke wijziging in de verkeerssituatie.

Wat verandert er tijdelijk?

Gedurende de werkzaamheden kun je het bezoekersparkeerterrein van ETZ Elisabeth bereiken via één rijbaan. Vervolgens word je omgeleid via een korte route over het terrein van het Onderwijscentrum Leijpark, waarna je het parkeerterrein op kunt rijden. Vanaf dat punt kun je zoals gebruikelijk een parkeerplaats zoeken. Om de nieuwe situatie duidelijk te maken, worden er borden en afzettingen geplaatst. Houd er rekening mee dat het langer kan duren om het parkeerterrein op te rijden dan normaal, en plan daarom extra reistijd in zodat je op tijd bij je afspraak of bezoek bent.

Alternatieve reisopties

Locatie ETZ Elisabeth is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verschillende buslijnen stoppen vlak bij de hoofdingang. Je kunt je reis plannen via 9292ov.nl. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken met de fiets.

Wat verandert er na de werkzaamheden?

Na afronding van de werkzaamheden zal je via één rijbaan het bezoekersparkeerterrein kunnen oprijden. Na het passeren van een van de twee slagbomen kun je een parkeerplek zoeken, zoals voorheen.
Het ETZ begrijpt dat deze werkzaamheden tijdelijk ongemak kunnen veroorzaken. Helaas is het niet mogelijk om de verkeerssituatie te verbeteren zonder enige overlast. Ze vragen hiervoor je begrip.