RKC Waalwijk wint met 6-2 in besloten oefenduel van Go Ahead Eagles

09 okt , 21:16 Nieuws
rkc
Airpro Waalwijk
RKC Waalwijk heeft de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 6-3 gewonnen. De wedstrijd, die achter gesloten deuren werd gespeeld, bood veel doelpunten. Verder maakte Faissal Al Mazyani zijn debuut voor de geelblauwen.
De thuisploeg begon sterk, met een prachtig afstandsschot van Margaret die de 1-0 op het scorebord zette. Kort daarna scoorde debutant Al Mazyani na een knappe dribbel en maakte hij de 2-0. Go Ahead Eagles kwam echter terug in de wedstrijd na een vrije trap van Mathis Suray, die in de kruising eindigde, waardoor de ruststand 2-1 werd.
In de tweede helft trokken de geelblauwen de wedstrijd naar zich toe. Reuven Niemeijer zorgde met een knappe goal voor de 3-1. Maar de bezoekers uit Deventer keerden binnen tien minuten snel terug en scoorden twee keer op rij, waardoor de stand weer gelijk werd 3-3.De geelblauwen bleven aandringen en Niemeijer scoorde opnieuw na een assist van Takidine. Daarna kopte Margaret vervolgens de 5-3 binnen. Ihattaren gooide de wedstrijd definitief in het slot en bracht de eindstand overtuigend op 6-3.
Dit weekend komt RKC Waalwijk niet in actie vanwege de interlandweek en hervat aanstaande maandag weer de voorbereiding op de Eredivisie. Op zaterdag 19 oktober is FC Twente om 20.00 uur de tegenstander in het Mandemakers Stadion.