Punk, boerenrock en Hotlegsfifty in Crossroads

12 okt , 19:42 Nieuws
naamloos
Op zaterdag 19 oktober opent Crossroads opnieuw haar deuren voor het jaarlijks terugkerende evenement: het BROTHERS OF BEERFEST. Dit muziekfestijn is inmiddels een vaste traditie geworden, waarbij steeds verschillende bands de sfeer bepalen. Eén ding blijft echter onveranderd: de aanwezigheid van de feestband De Bierbroeders, die met hun onvervalste boerenrock elk jaar voor een knallend optreden zorgen. Ook dit jaar staan Frank, Jetse, Rien, Morticia en Jens weer klaar om het podium op zijn kop te zetten met hun karakteristieke geluid.
Voor de punkliefhebbers begint de avond spectaculair met de opzwepende klanken van Nancy Boy, een duo dat met hun energieke punkrock het feest aftrapt. Fans van stevige muziek kunnen hun hart ophalen vanaf de eerste minuut.
Als afsluiter heeft Crossroads dit jaar een bijzonder optreden in petto: Hotlegsfifty. Deze energieke rockband, die al bijna twee jaar wereldwijd het publiek weet te veroveren, zal de avond afsluiten met een vurige mix van classic rock, metal en eigentijdse rocknummers. Met hun krachtige zang, razende gitaarsolo’s en een ritmesectie die het publiek laat stuiteren, zorgt Hotlegsfifty gegarandeerd voor een onvergetelijke show. Stil blijven staan is simpelweg geen optie!
De entree voor dit rockfestijn bedraagt slechts €5,- (geen voorverkoop). De deuren van Crossroads, gelegen aan de Dreefseweg 80 in Kaatsheuvel, gaan open om 20.00 uur. Mis het niet en zorg dat je erbij bent op 19 oktober voor een avond vol muziek, gezelligheid en onvervalste rock!