Rens van Heijst loopt Nijmeegse 4Daagse voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Foto:

KAATSHEUVEL – Rens van Heijst, een inwoner van Kaatsheuvel, loopt van 16 t/m 19 juli de Nijmeegse 4Daagse. Hij zal vier dagen lang 50 km per dag lopen om geld in te zamelen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Brabant.

Rens is buurtsportcoach bij Go Waalwijk en gymdocent op drie basisscholen in Waalwijk, dus dit goede doel ligt hem nauw aan het hart. Zelf is hij een fanatiek sporter en voetbalt hij onder andere bij Desk. Helaas is sporten voor veel kinderen niet vanzelfsprekend. Eén op de elf kinderen in Nederland groeit op in armoede en kan niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten vanwege geldgebrek thuis. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor deze kinderen de contributie, het lesgeld of de benodigde materialen.

Met nog twee weken te gaan voordat de Nijmeegse 4Daagse begint, heeft Rens al de nodige oefenkilometers in de benen samen met zijn trainingsmaatjes. Hij hoopt dat er in deze laatste weken nog donaties binnenkomen voor zijn goede doel.

Wil je Rens’ avontuur volgen of doneren? Dat kan via deze link of via de QR-code. Ook kun je hem volgen op Instagram waar hij iedereen op de hoogte houdt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen