Groei & Bloei Plantenfestijn op 15 juni 2024: een dag voor tuinliefhebbers

SPRANG-CAPELLE – Voor de negende keer organiseert Groei & Bloei De Langstraat “Het Groei & Bloei Plantenfestijn” voor zowel leden als niet-leden. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 15 juni 2024, van 10:00 uur tot 16:00 uur, in de prachtige tuin van de familie Struijk, Nieuwevaart 62, 5161 AS Sprang-Capelle.

Het plantenfestijn is een veelzijdig evenement voor tuinliefhebbers. Bezoekers kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan vaste planten, struiken, (fruit)bomen, bijzondere eenjarigen, agapanthussen, dahlia’s en meer. Veel planten zijn opgekweekt door leden van Groei & Bloei De Langstraat, maar er zijn ook professionele kwekers aanwezig.

Daarnaast biedt het festijn informatie over ecologisch tuinieren volgens permacultuurprincipes, en is er een imker aanwezig met zijn bijen. Bezoekers kunnen ook stands vinden met aquareltekeningen, kaarten, boeken, en diverse lokale, ambachtelijke lekkernijen.

Er zijn hobbyclubs met prachtige tuinartikelen zoals vogelhuisjes, insectenhotels en beeldjes. Workshops om zelf mooie tuinobjecten te maken van eenvoudige materialen zijn ook beschikbaar. De eerste 100 bezoekers krijgen bovendien een gratis plantje.

Uiteraard wordt ook aan de innerlijke mens gedacht, met koffie, thee, frisdrank en overheerlijk gebak tegen een schappelijke prijs.

We hopen dat jullie dit uitgebreide aanbod komen bezoeken en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in de gezellige tuin van de familie Struijk op 15 juni 2024.

Meer informatie over de vereniging en het plantenfestijn is te vinden op Groei & Bloei De Langstraat. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen